60 dagen proefslapen

Bella Matras zorgt voor een deskundig en zorgvuldig begeleiding in uw keuze voor het juiste slaapcomfort. Het kan toch voorkomen dat u niet kan wennen aan uw slaapcomfort. In dit geval kunt u gebruik maken van onze omruilgarantie. Vanzelfsprekend is dat het geretourneerde matras onbeschadigd is. Het matras of de kern wordt vervangen door de door u tweede keuze. U kunt tot 60 dagen na levering uw matras laten vervangen door een matras naar keuze, op voorwaarde met dezelfde maat. Neem hiervoor per e-mail (info@bellamatras.nl) contact op. Wij brengen hier een rekening van €50,00 voor logistieke kosten.

De omruilgarantie geldt, op hygiënische gronden uiteraard niet voor de matrashoes. Wel is Bella Matras bereid om de beslapen hoes om de nieuwe kern aan te brengen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Is uw tweede keus matras duurder dan de uw eerste keus, dan bent u het prijsverschil verschuldigd. Is uw twee keus matras voordeliger dan het eerder gekozen matras, dan wordt het prijsverschil binnen twee weken aan u terugbetaald.

Let op: Omruilgarantie is wat anders dan bedenktijd!

De omruilgarantie die wij bieden, is anders dan de ‘Wet koop op afstand’. Dit houdt in dat u op de aankoop van uw matras via internet altijd een bedenktijd heeft van 14 dagen. Wanneer u zich bedenkt, kunt u uw matras binnen 14 dagen na ontvangt terugsturen. Wel met de voorwaarden dat het matras niet beslapen is en in oorspronkelijke en onbeschadigde staat is. Zie hiervoor Retourneren.